laupäev, 14. detsember 2013

Šokolaadikook

Šokolaadikoogid maitsevad alati! See on laste kokaraamatust, seega lihtne teha ka ;-)


200 g šokolaadi
200 g margariini
3 muna
2,5 dl suhkrut
3 dl jahu

glasuuriks:
150 g šokolaadi
25 g margariini
0,6 dl piima

Vahusta munad suhkruga, lisa jahu ning sulatatud margariini ja šokolaadi segu, sega läbi. Vala segu vormi ja küpseta 200 kraadi juures 25 minutit. Glasuuri valmistamiseks sulata taas margariin ja šokolaad ning sega hoolikalt juurde piim, vala koogipõhjale (ise panen samasse potti, kus varem sulatasin ja elektripliidi järelkuumus sulatab kenast, polegi vaja uuesti pliiti tööle panna!). Lase hanguda. 





Retspt "Anna-Liisa kokaraamatust", 2004. 











  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar